روز 19 بهمن 1321 دکتر میلسپو برای اداره امور مالی ایران وارد تهران شد. وی طی سالهای 1301 تا 1304 نیز جزو هیأت کارشناسان مالی آمریکا در ایران فعالیت کرد.
بهدنبال ساماندهی انبارهای قلعه شوش 4 شی استثنایی و منحصربهفرد کشف شد. این اشیاء که تاکنون ناشناخته باقی مانده بود شامل تصویر معبد کلبهای، قایق بادبانی سفالی، انبوه مهر کتیبهدار و گل نوشتههایی به خط آغاز عیلامی است.
قدیریابیانه گفت: مطابق با خاطرات برخی خلبانان بازنشسته که یکی از آنها مستقیما برای شخص بنده تعریف میکرد هر بار که مهمانی در «دربار» برگزار میشد، هواپیمای سلطنتی صبح زود زنان دربار را برای آرایش به فرانسه میبرد.
رجال سیاسی رژیم پهلوی در طول حیات خود، با هدف کسب قدرت و جایگاه بالاتر، همواره از هیچ اقدامی برای نزدیکی بیشتر به شاه و بیگانگان بهویژه آمریکاییها، دریغ نمیکردند. همین رجال در بحبوحهی انقلاب، فرار را بر قرار ترجیح دادند. مطلب حاضر، دلایل فرار برخی از همین سیاسیون را مورد بررسی قرار داده است.
در روز 19 بهمن 1360، خانه تیمی اصلی منافقین شناسایی شد و درگیری آغاز شد در اواسط درگیری دو بچه گریه کنان در میان رگبار گلولهها، وحشت زده به این طرف و آن طرف میدویدند. پاسداران علمیات را متوقف کردند و بچهها را نجات دادند.
در مدت زمانی که امام خمینی در مدرسه علوی واقع در خیابان ایران مستقر بودند گروههای مختلف اعم از ایرانی و غیر ایرانی، مسلمان و غیر مسلمان به دیدار ایشان شتافتند. این تصاویر برگزیده بخشی از این دیدارهاست.
نوزدهم بهمنماه سالروز بیعت همافران نیروزی هوای ارتش رژیم سابق با بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) است. به همین مناسبت، پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، تصویر و خاطرهی حضرت آیتالله خامنهای را از این روز فراموشنشدنی، منتشر میکند:
روزنامه واشنگتن پس در مقاله خود ، اول تیر مان سال 1350 از وجود صنعت هروئینسازی تحت نظر شخص شاه خبر میدهد که در آن آمده ؛ تحت هدایت شاه صنعت قانونی شکوفایی هروئین صنعت شکوفایی هروئینسازی ایران تاسیس شده است.
بررسی نقش رسانههایی چون نوارهای کاست، مساجد و اعلامیهها در انقلاب ایران، نشان داد که این رسانهها گرچه ابزارهایی کوچک در قیاس با رسانههای مدرنی چون سینما، تلویزیون یا مطبوعات بودند، اما تأثیری تعیینکننده و مؤثر در نهضت انقلاب اسلامی داشتند.
سرهنگ بیگلری گزارشی ۱۰۲ صفحهای از کثافتکاریهای وزیر جنگی که بهایی هم بوده به شاه مینویسد، نامه به شاه نمیرسد و در عوض؛ وزیر جنگ گزارشی دروغی از خرابکاری بیگلری به شاه میدهد و او را به هجده ماه زندان و عزل محکوم میکند.